Cow Hills Retail B.V.

Begin dit jaar heeft Hezelburcht Cow Hills Retail B.V. ondersteund bij een DHI aanvraag. Cow Hills Retail wil hun kassasysteem en de mogelijkheden die dit biedt voor een JIT-voorraadbeheersysteem, in minder ontwikkelde regio’s op het gebied van (IT) infrastructuur in Zuid Afrika demonstreren. Het project is in volle gang en heeft ook al zijn eerste successen geboekt.

Een bijzondere ontwikkeling om te benoemen is dat Cow Hills Retail 50.000 ZAR (€3.5k+) aan Christel House South Africa heeft gedoneerd. Christel House South Africa is onderdeel van een globaal opererende non profit organisatie, die als doelstelling heeft om de jeugd die in armoede leeft van opvang en educatie te voorzien om hun toekomstperspectief te verbeteren. In aanvulling op de donatie is Cow Hills Retail met Christel House South Africa in gesprek over een structurele samenwerking. Het bedrijf wil hiervoor e-Learning pakketten ter beschikking stellen en zal betrokken zijn bij de opleiding van de jongeren op het gebied van Retail. De jongeren worden onderwezen in wat Retail precies inhoudt en welke processen daarbij aan bod komen. Daarnaast leren zij meer over het gebruik van Retail systemen, zoals het systeem van Cow Hills Retail dat in Nederland in gebruik is bij partijen als HEMA, Blokker, Zeeman en V&D/La Place.

Het project heeft naast mogelijk internationaal economisch succes ook tot positieve maatschappelijke ontwikkelingen geleid. Daarom zijn wij ontzettend trots dat we Cow Hills Retail hebben mogen ondersteunen bij de DHK aanvraag.

Cow Hill Retail

Overige subsidies

We kunnen altijd zoeken naar een specifieke subsidie voor uw specifieke vraag.
Wij hebben een ervaren team van subsidiespecialisten dat altijd voor u klaar staat.
Neem via de onderstaande button contact met ons op.

Alle subsidies Contact
Fields marked with an * are required