TotaalFinanciering | Maak uw ambities waar

Met TotaalFinanciering helpen we ondernemers bij het financieren van hun innovatie ontwikkelingen en groeiambities. Het ophalen van financiering is een tijdrovende bezigheid. Vaak zijn ondernemers genoodzaakt om vele (verschillende) partijen te spreken en komt een goede deal pas tot stand na een forse doorlooptijd. Daarbij komt het feit dat een goede deal maken niet altijd lukt.

Sleutel tot succes: van marktwaardig concept naar kansrijk businessplan

Er zijn grofweg twee redenen aan te wijzen, waardoor het vinden van financiering vaak een lastig en bewerkelijk proces is voor ondernemers. De eerste reden heeft te maken van de kwaliteit van de propositie en documentatie. Ondernemers hebben doorgaans veel en gedegen markt- en productkennis. Om financiers te overtuigen, is het echter noodzakelijk om dit te vertalen naar een solide businessplan met strategische en financiële onderbouwing.

De tweede reden waardoor het ophalen van financiering vaak een tijdrovende bezigheid is, heeft te maken met de grote diversiteit aan financiers op de markt. Hoe vindt u een partij die aansluit bij uw bedrijf, vertrouwen uitspreekt én de financieringsbehoefte wil invullen. Er is een groot scala aan private investeerders en financiers. De banken hebben legio mogelijkheden, al dan niet ondersteund met garanties vanuit RVO. Maar waar begint u?

Hoe ondersteunt Hezelburcht u bij uw financieringsvraagstuk?

Met de dienst TotaalFinanciering helpen we ondernemers op beide vlakken. We geven feedback op de businesspropositie en helpen waar nodig om deze propositie te vertalen naar financiële prognoses. Ons team van specialisten bestaat dan ook uit een combinatie van business consultants, financiële professionals en bedrijfsfinancieringsexperts. Onze financiële kennis vullen we aan met de vakinhoudelijke kennis die we hebben opgebouwd vanuit het subsidieadvies-vak. Daarnaast kijken we goed naar wat voor type financier een ondernemer zoekt en wie daar het beste bij past. We putten daarbij uit ons omvangrijk netwerk.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar financiering voor uw organisatie? Wilt u graag eens kennismaken om te kijken wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00