Onze nieuwste Life Sciences aanwinsten

In een eerdere nieuwsbrief stelden we u al voor aan onze Life Sciences & Health specialisten. In dit artikel stellen we u voor aan onze nieuwste experts.

Even voorstellen!

dr. Jasprien Noordermeer

Jasprien heeft als moleculair neurobioloog gewerkt aan Cambridge University (UK), Stanford University (USA), UC Berkeley (USA) en de laatste elf jaar als hoogleraar aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Vanaf september 2017 maakt ze deel uit van het Life Sciences & Health team van Hezelburcht. Als Business Developer houdt ze zich bezig met het aantrekken van nieuwe academische en business relaties in binnen- en buitenland.

Met veel plezier heb ik de laatste 25 jaar biomedisch onderzoek gedaan dat in belangrijke mate verwezenlijkt kon worden door externe financiering van nationale en internationale fondsen. Bij Hezelburcht zal ik deze ervaringen inzetten om voor academici en bedrijven subsidies binnen te halen voor innovatieve en creatieve projecten op het gebied van Life Sciences & Health”. Aldus Jasprien.

dr. Inge van Bussel

Inge is sinds november 2017 werkzaam als consultant bij Hezelburcht. Met een achtergrond in de medische biologie en een PhD in nutrigenomics en haar ervaring als onderzoeker in een internationaal consortium, ondersteunt zij sinds kort het specialistenteam.

Met een brede interesse in (levens)wetenschappelijk onderzoek en mijn academische ervaring in een internationaal consortium, ondersteun ik met plezier bedrijven en onderzoekers bij het opstellen en coördineren van innovatieve projectideeën. Op deze manier kan ik mijn achtergrond gebruiken om anderen te helpen met het realiseren van hun onderzoek.” Aldus Inge.

dr. Arjan Stoppelenburg

Na zijn opleiding biomedische wetenschappen promoveerde Arjan in 2014 op het gebied van de immunologie. Vervolgens heeft hij enkele jaren als onderzoeker gewerkt bij het Karolinska Instituut in Stockholm en de Universiteit van Utrecht. In zijn rol als subsidiespecialist begeleidt hij nationale en internationale subsidieaanvragen met een nadruk op projecten binnen het Life Science & Health focusgebied.

Sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij Hezelburcht. Gedreven door mijn passie voor innovatieve projecten en producten die bijdragen aan verbeterde gezondheidszorg, begeleid ik met veel plezier subsidieprojecten in de Life Sciences & Health sector”. Aldus Arjan.

 

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00