Mijn Hezelburcht Menu

Fonds NutsOhra | Klein Geluk

Nieuwe openstellingsronde aangekondigd

Begin 2019 opent een nieuwe call binnen het programma Klein Geluk (exacte datum is nog niet bekend). Gedurende deze openstellingsronde kan een bijdrage aangevraagd worden voor materialen, dagbesteding en evenementen. Doelstelling is om met behulp van deze bijdrage de kwaliteit van leven van kwetsbare groepen te verbeteren.

Kansen voor kwetsbare groepen

Actief meedoen aan de samenleving is niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend. Denk bijvoorbeeld aan mensen met een chronische ziekte of beperking. Fonds NutsOhra (FNO) ondersteunt met Klein Geluk initiatieven die kansen bieden aan kwetsbare groepen, gericht op een betere kwaliteit van leven.

Klein Geluk programmalijn 2018 | Materialen, dagbesteding en evenementen

Een chronische ziekte of beperking mag een waardevol leven niet in de weg staan. De programmalijn Klein Geluk van FNO ondersteunt projecten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg.

  • De projecten moeten inspelen op de vraag en behoefte vanuit de doelgroep.
  • Zorginstellingen, organisaties en/of verenigingen kunnen een beroep doen op het fonds.
  • Projecten mogen zich richten op alle leeftijdscategorieën, zolang ze maar gericht zijn op het ondersteunen van mensen met een chronische ziekte, psychiatrische stoornis, een lichamelijke, verstandelijke en/of zintuigelijke beperking.

Het programma Klein Geluk loopt van 2018 tot en met 2021 met een budget van € 3 miljoen. Dit budget komt in verschillende calls beschikbaar. Begin 2019 opent een nieuwe call. De exacte inhoud en nadere details worden later gepubliceerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Heeft u een project dat zich richt op mensen met een beperking en/of chronische ziekte? Wenst u meer informatie over FNO en de komende openstellingsronde van het programma Klein Geluk? Hezelburcht onderhoudt nauw contact met het fonds, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen informeren over de details en inhoud van de calls.

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.