Mijn Hezelburcht Menu

ISDE voor zakelijke gebruikers

Wilt u als organisatie van het gas af? De CV-ketel eruit? Gaat u investeren in een duurzame manier van verwarmen, bijvoorbeeld door middel van een warmtepomp, palletkachel, biomassaketel of zonneboiler? Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) zijn investeringen in duurzame warmte zeer interessant. Met de subsidiebijdrage is een investering in dergelijke technieken net zo betaalbaar als een investering in een nieuwe CV-ketel.

Duurzaam verwarmd | ISDE 2018

In 2018 was er in totaal € 100 miljoen beschikbaar voor het stimuleren van duurzame warmte. Subsidie is beschikbaar voor investeringen die vermeld staan op de officiële apparatenlijsten. Per bedrijfsmiddel kunt u maximaal € 7.000 subsidie ontvangen. De exacte subsidiebijdrage is afhankelijk van uw installatiekeuze. De ISDE-regeling loopt normaal gesproken tot 31 december 2020 door.

Hezelburcht helpt u graag met het kiezen van de meest aantrekkelijke installatie op basis van de subsidiemogelijkheden. U bent zo verzekerd van een slimme, duurzame investering voor een beter klimaat. Aanvragen kunnen doorlopend worden ingediend.

Voor wie?

De ISDE subsidie is interessant voor alle typen organisaties, van gemeenten tot zorginstellingen en bedrijven. Let op: voor ondernemers, zorgorganisaties en private instellingen moet een aanvraag worden gedaan alvorens een koopovereenkomst is getekend. Na het verkrijgen van de beschikking dient u uw aankoopbewijs vervolgens te overhandigen aan Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Ontdek de mogelijkheden!  

Komt uw investering niet in aanmerking voor ISDE subsidie? Dan zijn subsidieregelingen als de EIA en SDE+ mogelijk interessant.

Wilt u weten wat de ISDE kan betekenen voor uw duurzaamheidsinvesteringen? Neem dan contact op  voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00