Mijn Hezelburcht Menu

Overheden & Woningcorporaties

Gemeenten: Optimaliseer uw inkomsten uit subsidies

‘Hoe zorgen we ervoor dat we altijd de mogelijkheden van subsidies voor onze projecten kennen en optimaal gebruik maken van de kansen?’ Gemeenten beogen hun subsidie-inkomsten te optimaliseren en tegelijkertijd de financiële risico’s van subsidies te beperken. Hezelburcht beschikt met haar team gericht op non-profit sector over zeer uitgebreide expertise en ervaring om gemeenten en andere overheden te ondersteunen bij alle aspecten van subsidieverwerving.

Wij bieden diensten zoals subsidiecoördinatie, coaching en training van medewerkers en natuurlijk deskundigheid bij haalbaarheidsbepalingen, het opstellen van aanvragen en compliance. Van complexe Europese subsidieregelingen met transnationale samenwerking tot aan provinciale subsidieaanvragen: Hezelburcht biedt kennis van ieder subsidiabel beleidsthema in elke provincie. Van cultuur en erfgoed tot duurzaamheid, mobiliteit en maatschappelijke zaken. Met een pragmatische aanpak op maat leveren wij deskundige ondersteuning, doorgaans leidend tot een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en een optimalisatie van hun inkomsten uit subsidies.

LIFE 2019

Subsidies voor woningcorporaties: duurzaamheid

Woningcorporaties hebben een grote opgave in het bereiken van de klimaatdoelstellingen. Subsidie wordt door de rijksoverheid en provincies als instrument ingezet om deze doelen te behalen. In samenwerking met de specialisten van ons Team Sustainability bieden we ook uw organisatie een ideaal rendement vanuit beschikbare subsidies voor uw investeringen. Onze specialisten werken tevens voor de partners in uw werkveld, zoals gemeenten en zorginstellingen. Daardoor zijn wij gemakkelijk in staat verbindingen te leggen en synergiewinst voor u te behalen. Bijvoorbeeld bij projecten voor herstructurering, transformatie en wijkontwikkeling.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.