Mijn Hezelburcht Menu

DEI

Voor investeringen in innovatieve energiebesparende technieken, apparaten en systemen kunnen ondernemers een beroep doen op de DEI. De Demonstratie energie-innovatie financiert namelijk demonstratieprojecten, die leiden tot energiebesparing of die het gebruik van of de opwekking van duurzame energie stimuleren. De regeling moet het voor Nederlandse bedrijven makkelijker maken om deze technieken op de markt te brengen en te exporteren, om zo tot een internationaal succes te komen.

Innovatieve technieken

Naast de kosten voor demonstratie kunnen ook kosten voor industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling worden opgevoerd. Het is van belang dat projecten een concrete bijdrage leveren aan de Nederlandse economie en verduurzaming, maar ook dat het project internationaal vernieuwend en maatschappelijk relevant is.

Aanvragen DEI-regeling

Afhankelijk van de omvang van een onderneming en het type project varieert het subsidiepercentage tussen de 30 en 65%. Het maximale subsidievoordeel is € 6 miljoen per project. In 2018 zijn er weer twee tenders. De eerste openstelling is inmiddels gesloten. De tweede tender sluit op 23 oktober 2018.

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden van de DEI-regeling voor uw organisatie?

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u meer weten over de DEI-regeling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Meer weten over de DEI?

Neem contact op!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de DEI-regeling? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of bel direct naar: 088 495 20 00